Last minutes

Vakantiehond tips

Last minute op vakantie samen met de hond

Ga je last minute op vakantie met de hond dan is een vakantiehuis de ideale optie. Bij een vliegvakanties moet je vooraf veel regelen. Ga je naar een hotel dan is het in de meeste gevallen belangrijk te informeren of jouw hond wel welkom is. Bij onze vakantiewoningen zijn honden altijd welkom. Hierdoor kun je zorgeloos een last minute boeken en ben je er van verzekerd dat de hond zonder problemen gezellig mee kan op jullie welverdiende vakantie.

Bekijk al onze Last Minutes

Waar moet ik aan denken als ik een last minute vakantie boek met de hond?

Ga je last minute op vakantie let er dan op dat jouw hond over de juiste inentingen beschikt. In de meeste landen geldt dat een inenting tegen rabiës verplicht is en deze 21 dagen voor vertrek gezet moet zijn. Ook is het belangrijk dat je hond een dierenpaspoort heeft en er een chip is geplaatst. Op onze landen informatiepagina’s vind je hier meer informatie over (Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk). Lees je ook altijd even goed in over de overige regels in het land waar je naartoe gaat.

Bekijk hier alle last minutes van je favoriete bestemming:

Last Minutes naar Duitsland met de hondLast Minutes in Spanje met de hondLast Minutes in Italië met de hondLast Minutes in Nederland met de hond

Last Minutes in Frankrijk met de hondLast Minutes in België met de hondLast Minutes in Oostenrijk met de hond